MILAS POSJETIO KUPRES I TOMISLAVGRAD

admin
0 0
Read Time:46 Second

Državni tajnik središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas nastavlja radne posjete Bosni i Hercegovini. Nakon Srednje Bosne uslijedio je posjet Kupresu i Tomislavgradu. U Kupresu se sastao s načelnikom Zdravkom Miočem s kojim je obišao dječji vrtić koji je u izgradnju a u čijem financiranju znatna sredstva izdvaja Vlada RH.

Gospodin Milas također je posjetio Dom zdravlja u Kupresu gdje je razgovarao s djelatnicima te ustanove i saslušao njihove potrebe. Na putu ka Tomislavgradu na Kupreškoj visoravni nalazi se Spomenik za sve poginule i nestale hrvatske branitelje Milas i Mioč su upalili svijeće i pomolili se za sve nevino stradale žrtve hrvatskoga naroda.

U Tomislavgradu upriličeno je otvaranje Odjela obiteljske medicine, a Vlada RH i u ovom projektu izdvaja velika sredstva.

Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Petar Sučić dobio pravo nastupa za Hrvatsku

Petar Sučić, koji je nedavno objavio svoju odluku o želji da brani hrvatske boje, dobio je Fifinu potvrdu o promjeni nogometnog državljanstva, objavio je HNS. Svjetska nogometna federacija (FIFA) donijela je pozitivnu odluku o promjeni nogometnog državljanstva Petra Sučića, koji je tako stekao pravo nastupa za Hrvatsku. Mladi 20-godišnji vezni igrač […]

Pretplatite se