Zrinjski se pobjedom nad Radnikom vratio na vrh

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second
Mostarski Zrinjski došao je do sedme pobjede u sezoni kojom se vratio na vrh ljestvice Wwin lige. Zrinjski je pogocima Nardina Mulahusejnovića i Davida Čambera svladao Radnik iz Bijeljine, te tako došao do četvrtog trijumfa u nizu.
Plemići su očekivano slavili, iako su si pred kraj utakmice zakomplicirali život, no gosti nisu iskoristili svoje prilike i umalo su iznenadili domaćina. Zrinjski je od početka kontrolirao igru, a u 17. imao i prvu priliku. Fran Topić odlično je pucao, ali je Samurović fantastičnom intervencijom spasio siguran pogodak.
Gol je jednostavno “visio u zraku” i pao je u 23. minuti. S lijeve strane udarac iz kuta izveo je Marijan Ćavar, pronašao Nardina Mulahusejnovića a ovaj postigao pogodak i u četvrtoj uzastopnoj utakmici.
U drugom poluvremenu Zrinjski nije krenuo onako silovito kao u prvom, pa je Radnik sve više dolazio do daha. Tako se i Pantelić umalo našao u odličnoj prilici, ali je ispred njega uklizao Hrvoje Barišić. Već u idućoj minuti Mulahusejnović opet trese mrežu, no pomoćni sudac dignuo je zastavicu. Tada se uključio i VAR i provjera je trajala više od tri minute, da bi tek tada glavni sudac potvrdio odluku pomoćnika.
U 82. minuti Radnik je imao fantastičnu priliku iza izjednačenje. Domaći su pomalo nonšalantno odigrali, izgubili loptu na polovici Radnika i sjevnula je kontra. Đorđe Pantelić je između dvojice stopera Zrinjskog šutirao i promašio desnu vratnicu za nekoliko centimetara. Četiri minute prije isteka regularnog dijela publika je ustala na noge i pozdravila Nemanju Bilbiju koji je nakon teške ozljede u svibnju prvi put zaigrao za Zrinjski. U sudačkoj nadoknadi domaći su si opet zakomplicirali život, no Radnik nije iskoristio poklon obrane Zrinjskog. I kada je Radnik krenuo ozbiljnije u napad, domaći su iz kontre zabili drugi gol. Trojica igrača domaćih sjurili su se na vrata, Mario Ćuže gurnuo je loptu Davidu Čamberu, a mladi igrač Zrinjskog pogodio je praznu mrežu. Tako je Zrinjski ostvario i četvrtu pobjedu u nizu, a za šest dana opet je domaćin, ovaj put Igmanu.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Povećana izravna strana ulaganja u BiH

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Agencije za promidžbu inozemnih ulaganja, usvojilo je, Analizu izravnih stranih ulaganja u Bosni i Hercegovini za 2022. i 2023. godinu s usporednom analizom Bosne i Hercegovine i država regije u izvješćima međunarodnih organizacija”. Konstatirano je povećanje izravnih stranih ulaganja (IIU) u 2021. i 2022. godini, […]

Pretplatite se