Val uhićenja u Krupi i Bihaću: Pronađeno oružje, poruke na arapskom jeziku

admin
0 0
Read Time:48 Second
Sinoć su izvršeni pretresi u Krupi i Bihaću vezano za teroristički napad u kojem je ubijen policajac, a drugi ranjen. Tom prilikom je uhićeno osam osoba. Ovu informaciju za Avaz je potvrdio glasnogovornik MUP-a USŽ Adnan Beganović.
“Sinoć je izvršeno više pretresa na području grada Bihaća i Krupe. U Bihaću je lišeno slobode jedno lice, inicijala K. H., rođeno 1971. godine u Krupi, s trenutnim prebivalištem u Bihaću”, kazao je Beganović. Istaknuo je da, osim MUP-a USŽ, na terenu su bili i pripadnici SIPA-e. “U Bosanskoj Krupi lišeno je slobode sedam osoba. Radi se o licima inicijala Š.H., M.H., D.M., B.M., M.J., N.R. Sva lica su zadržana u prostorijama za zadržavanje MUP-a. Kod njih je pronađena određena količina naoružanja, oduzete su centralne jedinice, pametni telefoni, laptopi, prijenosni računari, novac, USB stikovi, te veća količina papira ispisanih na arapskom jeziku”, zaključio je Beganović.
Sve uhićene osobe su muškarci.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dio učenika u BiH prebačen na online nastavu zbog širenja virusnog meningitisa

Broj mališana zaraženih virusnim meningitisom u blagom je porastu i na Klinici za dječje bolesti Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS u petak je bilo smješteno devetoro djece, od kojih je najmlađe imalo samo 17 mjeseci. U UKC–u kažu za “Glas” da je zdravstveno stanje djece koja su hospitalizirana sa dijagnozom […]

Pretplatite se