Petar Sučić dobio pravo nastupa za Hrvatsku

admin
0 0
Read Time:48 Second

Petar Sučić, koji je nedavno objavio svoju odluku o želji da brani hrvatske boje, dobio je Fifinu potvrdu o promjeni nogometnog državljanstva, objavio je HNS.

Svjetska nogometna federacija (FIFA) donijela je pozitivnu odluku o promjeni nogometnog državljanstva Petra Sučića, koji je tako stekao pravo nastupa za Hrvatsku.

Mladi 20-godišnji vezni igrač Dinama odabrao je braniti hrvatske boje nakon što je tijekom proteklih nekoliko godina nastupao za mlađe nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine, a Hrvatski nogometni savez pripremio je potrebnu dokumentaciju za promjenu Sučićevog nogometnog državljanstva te je dostavio Fifi na odobrenje.

“Odluka nije bila laka te bih želio zahvaliti svima u bosanskohercegovačkom savezu i tamošnjim reprezentacijama na razumijevanju. Ipak, kao Hrvatu mi je najveća želja predstavljati Hrvatsku koja je moja domovina. Pritom želim zahvaliti čelnicima HNS-a na iskazanoj želji da predstavljam Hrvatsku, kao i Dinamu koji mi je omogućio nogometni razvoj. Nastavit ću naporno raditi kako bih ispunio san i zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju”, poručio je tada Sučić.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DAN NARCISA OBILJEŽEN U LIVNU - USKORO NOVI MAMOGRAF?

Udruga “Bistrica” i ove godine je obilježila Dan narcisa kada se prodaju poklonjeni narcisi a prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Udruga je od velike pomoći kako za one koji su se suočili sa ovom opakom bolešću tako i za one koji kroz udrugu i educiranjem […]

Pretplatite se