Tomislavgrad će biti domaćin državnoga prvenstva mažoretkinja

admin
0 0
Read Time:35 Second

Tomislavgrad će ove godine biti domaćin državnoga prvenstva u mažoret plesu a natjecanje će biti održano 4. svibnja. Tako je odlučio Nacionalni mažoret savez (NMS), doznajemo od voditeljice Tomislavgradskih mažoretkinja Džoane Perković.

Naše mažoretkinje bit će domaćin timovima iz 6 gradova i ovo će biti 3. put kako se spomenuto prvenstvo održava u našem gradu.

–  Raduje nas što smo, nakon 2004. i 2014. ponovno domaćini. Očekujemo dobar odaziv i  lijepo druženje. Za sada imamo samo najavu ovog događaja, a naknadno ćemo javnost obavijestiti o detaljima kako bi nas naši sumještani podržali na državnom natjecanju. Oni najbolji timovi s državnoga prvenstava izborit će nastup na europskome prvenstvu koje će se u rujnu održati u Veneciji, dodaje Džoana.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGVAČKOJ NAPRAVLJENI PRVI KORACI KA DUALNOM OBRAZOVANJU

  Suradnja Srednjih strukovnih škola i gospodarstvenika nužna je za budućnost u cijeloj BiH. Prvi koraci ka suradnji napravljeni su u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Tim povodom je u hotelu Otok u Grudama u četvrtak održan okrugli stol na kojem su, između ostalih, sudjelovali gospodarstvenici, ravnatelji škola te predstavnici resornog županijskog ministarstva. […]

Pretplatite se