KIC: Stručno predavanje za roditelje djece svih uzrasta na temu: ”Ekrani i mozak djeteta”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
Stručno predavanje za roditelje djece svih uzrasta na temu ”Ekrani i mozak djeteta” održat će Ivana Granić Galić, spec.klin.psih. u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. s početkom u 18:00 sati u kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu.
Ivana Granić Galić je rođena 22.4.1992. u Splitu. Osnovnu školu Marka Marulića i Opću gimnaziju je završila u Ljubuškom. Magistrirala je psihologiju 2015. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Za vrijeme studija bila je dobitnica dviju prestižnih studentskih nagrada: Dekanove nagrade te Nagrade Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke za najbolje studente u FBiH.
Odmah po završetku diplomskog studija upisuje Poslijediplomski specijalistički studij kliničke psihologije u Zagrebu. Obranivši rad pod nazivom: ”Neki prediktori kvalitete života djece i adolescenata s dijabetesom tip 1”, 2021. godine stječe titulu sveučilišnog specijalista kliničke psihologije. Uključena je i u edukaciju iz bihevioralno-kognitivne terapije u organizaciji HUBIKOT-a te je trenutno na trećem stupnju navedene edukacije.
Zaposlena je na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na poslovima psihologa. Svakodnevno se u svom poslu susreće s različitim problemima djece koja dolaze zbog kroničnih bolesti (dijabetes, poremećaji u radu štitnjače, gastroenterološki problemi itd.), poremećaja hranjenja, smetnji u ponašanju, problema u odnosu s vršnjacima te problema u obitelji (prilagodba na razvod roditelja, narušeni obiteljski odnosi i sl.).
S kolegicom i prijateljicom Anom Lovrić, magistrom psihologije, stvara „Laboratoriji sreće“ kao stranicu na društvenim mrežama Facebook i Instagram koja ima cilj podrške roditeljstvu i pomoći roditeljima u snalaženju sa svim nedaćama koje ovo novo doba iziskuje od nas.
Želja joj je nastaviti znanstveni i praktični rad u području zdravstvene psihologije, ali i dječje te psihologije roditeljstva.
Tomislavcity /KIC Tomislavgrad
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hajduk objavio priopćenje nakon uhićenja HNL suca: Očito je otvorena Pandorina kutija

DEJAN VUKOVIĆ, jedan od pomoćnih sudaca u SuperSport HNL-u, uhićen je jučer zbog prijetnji dopredsjedniku sudačke komisije Vladi Svilokosu. Hrvatski nogometni savez ga je suspendirao te protiv njega pokrenuo disciplinski postupak. “Preuzmeš li funkciju, mogao bi uskoro sinu na sprovod. Kćer nećemo dirati. Za sada… Pamet u glavu”, pisalo je […]

Pretplatite se