Srednjoškolci snimili film u Širokom Brijegu, premijera ovoga vikenda

admin
0 0
Read Time:32 Second
Kratki igrani film “Lako je reć” kojeg su snimili polaznici Wandering Film School imat će svoju premijeru u nedjelju, 19. studenoga u 18:45 sati u širokobriješkom kinu Borak.

Inače, Wondering Film School je besplatna filmska radionica za srednjoškolce koja je tijekom studenoga održana u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Edukaciju je držala škola filma iz Sjedinjenih Američkih Država, a polaznici su imali priliku naučiti sve o osnovama filma, filmskom setu, kao i ulogama redatelja, glumaca, snimatelja itd.

Osim dva tjedna intenzivnog učenja koje je kulminiralo montiranjem kratkog igranog filma, kojeg su sami osmislili, napisali i snimili, srednjoškolci su se na setu i dobro zabavili.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ukidaju se prijavnice na Sveučilište u Mostaru

Od zimskih rokova 2024. godine ukidaju se prijavnice na Sveučilištu u Mostaru. Studenti će ispite prijavljivati korištenjem elektroničkog indeksa (eIndeksa) gdje će u realnom vremenu biti vidljiv popis rokova i ocjena sa ispita. U današnjem digitalnom dobu, tehnološki napredak ima ključnu ulogu u unapređenju različitih aspekata života, uključujući i obrazovanje. […]

Pretplatite se