Prva liga F BiH: HNK Tomislav startao pobjedom

admin
0 0
Read Time:35 Second

Nogometaši Tomislava uspješno su preskočili prvu prepreku u proljetnom dijelu Prve lige F BiH. Rezultatom 1:0 pobijedili su Zvijezdu iz Gradačca a zgoditak za Tomislav postigao je Lelli u 62. minuti utakmice.

Ovom pobjedom Tomislav je ostao u gornjem dijelu tablice i trenutno je s 26 bodova na 6. mjestu. U idućem kolu, 17. ožujka Tomislav gostuje kod Stupčanice.

Veliku podršku igračima Tomislava na današnjoj utakmici pružala je i navijačka skupina Chuck Boysa. Predstavili su i novi transparent koji prikazuje Kralja Tomislava i njegovog konja koji prednjom nogom kontrolira nogometnu loptu. Chuck Boysima plakat je oslikao nastavnik likovnog Ante Braovac. Također, klub je za navijače pripremio navijačke majice gdje Chuck Norris kontrolira situaciju.

Tomislavcity

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zbog gledanja u ekrane djeca ne razvijaju vitalne jezične vještine

Zbog gledanja u ekrane, prosječni trogodišnjak dnevno propušta više od 1100 riječi, 840 vokalizacija i 194 dijaloga, tvrde australski istraživači. To je sukus istraživanja Instituta Telethon Kids koje je pune dvije i pol godine pratilo ponašanje 220 australskih obitelji. Do tog se zaključka došlo nakon što su djeca u dobi […]

Pretplatite se