Nekoliko naselja oko Jablanice ostalo bez struje, po Mostaru smeće i oboreni frižideri

admin
0 0
Read Time:52 Second

Jak vjetar sjevernog smjera stigao je do Hercegovine, te je na pojedinim dijelovima lokalnih i magistralnih cesta stvarao snježne nanose.

Na cestovnom pravcu Posušje-Blidinje-Risovac, zbog jakog vjetra i nanosa, ne preporučuje se kretanje ni za jednu od kategorija vozila.

U Hercegovini i jugozapadnoj Bosni izrazito jaka bura otežava prometovanje, a na cestama na području: Livna, Šuice, Kupresa i Glamoča jak vjetar stvara snježne nanose, navodi se iz BiHAMK-a.

Iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko – neretvanske županije priopćeno je kako su pojedina naselja oko Jablanice ostala bez opskrbe električnom energijom, jer je jak vjetar pričinio štetu. Bez struje su jutros od 6:45 sati naselja Hudusko, Lizoperci, Tošćanica i Gredići.

Vjetar je obarao stabla i oštetio pojedine montažne objekte. Vatrogasci su uklanjali stablo na cesti prema Blagaju (intervencija od ponoći do 1:15 sati), te sa prometnice Gabela – Metković (intervencija od 2:45 do 3:30 sati). Na ulicama Mostara bilo je odlomljenog granja, smeća iz kontejnera, dijelova limenih konstrukcija, oborenih frižidera, ali i oborenih dijelova fasada (manje količine).

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poskupljenje cigareta u BiH od 1. ožujka

Gospodarski poremećaji na svjetskom tržištu odrazili su se, izgleda, i na duhansku industriju, zbog čega će od početka ožujka cigarete koštati više, piše Večernji list BiH. Prema novim cijenama koje je TDR d. o. o. Sarajevo dostavio Upravi za neizravno oporezivanje BiH (UNO BiH), sve kutije cigareta bit će skuplje […]

Pretplatite se