Hrgović teško poražen u okršaju za svjetski naslov

admin
0 0
Read Time:42 Second

Hrvatski boksač Filip Hrgović poražen je prekidom u osmoj rundi od Britanca Daniela Duboisa u borbi za privremeni naslov teškaškog prvaka organizacije IBF koja je održana u sklopu priredbe Queensberry vs Matchrom: 5v5 održana u saudijskom Rijadu. Meč je prekinut u osmoj rundi nakon što je liječnik procijenio da Hrgović više ne može nastaviti meč.

Bio je to sasvim sigurno Hrgovićev najveći meč u karijeri, a ulozi su bili ogromni. Bila je to borba za privremeni pojas u teškoj kategoriji IBF-a, a postoji mogućnost da pobjednik ovog meča dobije i pravi pojas prvaka.

Hrgović je doživio težak poraz od 26-godišnjeg Britanca, a na fotografijama se može vidjeti kako mu je lice puno posjekotina, imao je krvave oči i obraze. Liječnička ekipa pokušala je sanirati ozljede na Filipovom licu, ali sudac je zaključio kako više nema smisla nastavljati borbu.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na parlamentarne izbore potrošeno gotovo 13 milijuna eura

TRAVANJSKI izbori za Hrvatski sabor stajali su gotovo 13 milijuna eura, pokazuje privremeno izvješće o utrošku sredstava za provedbu izbora koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo (DIP), konačno izvješće o troškovima objavit će do kraja lipnja. No, prije toga, DIP političkim strankama i kandidatima koji su izborili zastupnička mjesta u […]

Pretplatite se