Novo poskupljenje cigareta u Hrvatskoj

admin
0 0
Read Time:46 Second
Ponovno poskupljuju cigarete na hrvatskom tržištu, već treći put od početka ožujka.

Nakon Tvornice duhana Rovinj i kompanije Philip Morris Zagreb, dizanje cijena najavila je i tvrtka JT International Zagreb, i to za 10 eurocenti po kutiji.

JT je prijavio povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta i prijave maloprodajnih cijena za nove marke pod brandom Camel. Nove cijene stupaju na snagu u srijedu, 3. travnja, piše Danica.hr.

Sobranie će po novome stajati 4,90 eura, Camel 4,30 eura, Camel legend 4,10 eura, Camel compact 4,20 eura, Winston 4,20 eura, Benson & Hedges 4,10 eura te LD 4,20 eura.

Cijene su povećane između 2 i 2,5 posto, ovisno o vrsti cigareta, ali sve su, bez iznimke, skuplje za 10 eurocenti. Za toliko su cijene digli i TDR te Philip Morris. Ima li tu možda posla za Agenciju za zaštitu tržišnog natjecanja?

jabuka.tv Foto: Pixabay

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Blagi vremenski ekstrem: Temperatura danas skače na 24 Celzijeva stupnja

Najniža jutarnja temperatura zraka od 7 do 12, a najviša dnevna od 17 do 24 stupnja. U većem dijelu Bosne i Hercegovine danas će prevladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne više naoblake će biti na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne kada lokalno može pasti veoma malo kiše. Vjetar slab do […]

Pretplatite se