Modrić odlazi iz Reala, ali ostaje u Europi? Evo što mu nude dva jaka kluba

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

NJEMAČKI Bild jutros je prenio informacije iz turskih medija prema kojima Luka Modrić dobiva više opcija za nastavak karijere nakon Real Madrida. Mišljenje koje prevladava u medijima je da će Modrić napustiti Madrid nakon 12 godina, ali i nastaviti karijeru. Spominjale su se ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a, no mogao bi Modrić ostati i puno bliže Hrvatskoj.

Nijemci pišu da kapetanu hrvatske reprezentacije neće manjkati ponuda ako napusti Španjolsku, premda je i upitno hoće li se to dogoditi. Iako je njegov mogući odlazak gotovo svakodnevna tema španjolskih tiskovina i portala, postoje i oni koji navode da bi mogao ostati u Realu i nakon ove sezone, uz produženje ugovora na dodatnu godinu.

Nude mu 3.5 milijuna eura godišnje

Ljeto će donijeti odgovor na to pitanje, a dotle će se špekulirati o Modrićevom nastavku karijere. U najnovijim glasinama spominju se Fenerbahče i Galatasaray. Bild prenosi pisanje turskih izvora i navodi da ta dva slavna turska kluba pripremaju ponudu za hrvatskog veznjaka i da su te ponude jednake ili vrlo slične.

Oba kluba navodno su spremna ponuditi mu ugovor na jednu godinu uz opciju produženja za dodatnu sezonu uz godišnja primanja od 3.5 milijuna eura. Pregovori bi, zaključuje Bild, mogli započeti za nekoliko dana.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Odlične vijesti za umirovljenike! Stiže povećanje mirovina, a bit će isplaćeni i zaostaci za dva mjeseca

Upravno vijeće HZMO-a na sjednici je donijelo i odluku prema kojoj najniža mirovina za jednu godinu mirovinskog staža od 1. siječnja 2024. iznosi 12.64 eura. Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) donio je odluku o usklađivanju mirovina u ovoj godini koje će od 1. siječnja iznositi 4,9 posto, odnosno aktualna […]

Pretplatite se