Za obilan urod u vrtu: Recept za jeftinu i ekološku prihranu biljaka!

admin
0 0
Read Time:42 Second

Postoje mnoga prirodna i industrijska gnojiva koja pomažu rastu vaših biljaka, kako onih kućnih tako i onih u vrtu. Mnogi se kunu u svoje proizvode da su najbolji, a pronašli smo jedan takav za koji kažu da nakon što prihranite biljke ovom kombinacijom imat ćete toliko obilan urod da ćete ga dijeliti besplatno.

Biljka koje obično svi uzgajamo i najomiljenije su, kao što je rajčica, paprika, krastavci i druge kulture koje koristimo u svakodnevnoj prehrani vole ovu vrstu gnojiva. Radi se o jeftinom i ekološkom proizvodu koji zamjenjuje skupa gnojiva iz trgovine.

Tajna ovog vrtlara je smjesa od običnog šećera s ostalim sastojcima iz kuhinje, koji daju nevjerojatno efikasno gnojivo, ne samo za geranije i sobne biljke već dodavanjem ove smjese u vrt postići ćete bogatu žetvu kakvu svaki vrtlar priželjkuje. Pripremite ovo prirodno gnojivo na bazi šećera.

brotnjo.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH donijela sva tri mandata HDZ-u iz 11. izborne jedinice

Rekordan broj birača iz Bosne i Hercegovine izašao je na parlamentarne izbore u Hrvatskoj u okviru 11. izborne jedinice te je najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu liste HDZ-a i sva tri osvojena mandata za Hrvatski sabor, piše Večernji list BiH. Ukupno su u dijaspori glasovala 40.373 birača, a oko 670 glasova […]

Pretplatite se