Video obišao svijet: Ronaldo traži uplakanog navijača

admin
0 0
Read Time:38 Second

Legendarni portugalski nogometaš Christiano Ronaldo napravio je do sada neviđen potez u karijeri, s obzirom na planetarnu popularnost, nakon što je javno na društvenim mrežama objavio da traži navijača sa snimka.

Naime, na snimku je prikazan navijač u Ronaldovom dresu koji plače i uzvikuje Ronaldove ime, a iako nije moguće identificrati gdje i kada je snimak nastao, Ronalda je prizor veoma dirnuo.

 

 

“Tražim ga! Svaka informacija je dobrodošla”, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama, uz fotografiju uplakanog muškarca u dresu portugalskog asa iz Al Nassra.

Ronaldo prema svemu sudeći želi upoznati ovog fana i barem na taj način mu zahvaliti na nevjerojatnoj posvećenosti koju je pokazao.

Nema sumnje da će nakon ove objave zaista i naći gospodina sa snimka, te da će priča dobiti sretan epilog.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Cijena struje u BiH bit će povećana zbog uvođenja taksi na emisiju ugljen-dioksida

Električna energija u cijeloj BiH poskupit će od 2026. godine, a samo je pitanje u kojem postotku. Razlog je usklađivanje preuzetih obaveza u primjeni europske regulative u pogledu zelene energije, prije svega, uvođenju takse na emitiranje ugljen-dioksida (CO2). “BiH je pristupanjem Europskoj energetskoj zajednici preuzela obavezu da do 1.1. 2026. […]

Pretplatite se