Josip Brekalo na korak do Dinama

admin
0 0
Read Time:33 Second

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo najveća je želja Dinama u zimskom prijelaznom roku. Njegov dolazak “gurnuo” bi Modre, bez obzira na bodovnu prednost Hajduka, u status prvog favorita za naslov.

– Razgovara se, pregovara se, aktualan je i Brekalo, i mi i on imamo želju da dođe, kao i Hoxha. Vidjet ćemo što ćemo uspjeti realizirati, pitaju se i Fiorentina i Slaven Belupo, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović na druženju s novinarima prije nekoliko dana.

Kako doznaju Sportske novosti, nakon složenih pregovora dogovor između Fiorentine i Dinama je sve bliže i vrlo je vjerojatno da će se 25-godišnji Brekalo priključiti Jakirovićevoj momčadi tijekom rovinjskih priprema, koje traju od 8. do 17.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Selo sa jednim stanovnikom: Zovu me gradonačelnik

Nadomak Splita, samo desetak kilometara od Solina, iza Kozjaka, selo je u kojem živi samo jedan stanovnik. Iz daljine Blaca izgledaju idilično. Izbliza druga priča. Struje nema od 1974., voda nikad nije ni došla. No jedini stanovnik, 67-godišnji Zdravko Spajić, nema primjedbi. „Ovdje sam ja sam non stop i zato […]

Pretplatite se