Kazališna predstava “Tesla – prilagođavanje anđela” uskoro u KIC-u

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
Kulturno – informativni centar Tomislavgrad za naše srednjoškolce donosi kazališnu predstavu ”TESLA – PRILAGOĐAVANJE ANĐELA” u ponedjeljak, 22. travnja 2024., u dva termina u 10:00, i u 12:00 sati u gradskoj kinodvorani.
Cijena ulaznice: 5KM za đake i 10KM za odrasle.
Dana, 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni muškarac koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker sljedećeg će jutra Teslu zateći mrtvog s osmijehom na licu i to će biti ‘istina’. Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i uđite u triler koji se odigrao u posljednjem satu Teslina boravka na zemlji.
Ovo je misteriozna priča zadnjeg sata života Nikole Tesle. Predstava je umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića. Redatelj Vladimir Posavec Tušek radio je ovu intrigantnu i pomalo misterioznu priču kao psihološku dramu, odnosno triler, a preuzeo je i ulogu Nikole Tesle. Ovaj kazališni, televizijski i filmski glumac u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri dosada je ostvario preko 70 uloga, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da puklo, Crno bijeli svijet, Drugo ime ljubavi.
Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac. Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom diljem regije.
Vidimo se!
Kulturno-informativni centar Tomislavgrad
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Radite prekovremeno u Njemačkoj? Evo koliko možete zaraditi

Mnogi ugovori o radu detaljno određuju postoji li nadoknada za prekovremeni rad i kako vam poslodavac treba isplatiti dodatne odrađene sate. Nisu dopuštene klauzule u kojima se neodređeni iznos prekovremenog rada automatski isplaćuje s plaćom. Takav je propis dopušten samo ako je ograničen broj prekovremenih sati, preosi Fenix Magazin. Kada vam […]

Pretplatite se