Pad prometa u bh. maloprodaji

admin
0 0
Read Time:45 Second
Ukupni promet trgovine na malo u BiH u ožujku 2024. godine, promatran u tekućim cijenama zabilježio je pad od 3% u odnosu na veljaču 2024. godine.

Pad prometa zabilježen je u trgovini prehrambenim proizvodima (hranom, pićem i duhanskim proizvodima) u iznosu od 3,3%, dok je promet neprehrambenim proizvodima zabilježio pad u iznosu od 2,2%.

Promatrano u stalnim cijenama, ukupan desezonirani promet trgovine na malo u BiH u ožujku 2024. godine zabilježio je pad od 0,6% u odnosu na veljaču 2024. godine.

Pad prometa zabilježen je u trgovini prehrambenim proizvodima (hranom, pićem i duhanskim proizvodima) u iznosu od 3,4%, dok je promet neprehrambenim proizvodima ostvario rast u iznosu od 1,6%.

Ukupni indeks prometa trgovine na malo u BiH u mjesecu ožujku 2024. godine ostvario je nominalni rast od 39,8%, dok je realni rast iznosio 42,5% u odnosu na baznu (2021.) godinu.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatima je integracija BiH u NATO često i važnija od EU puta

Članstvo BiH u Sjevernoatlantskom savezu dugo je predmet unutarnjih političkih prijepora, a iz samog NATO-a obično su stizale suzdržane reakcije, čija je suština da su oni otvoreni za pregovore o uključivanju BiH u Savez, ali da je konačna odluka na samoj BiH Razvoj geopolitičke situacije na širem europskom prostoru očito […]

Pretplatite se