EMOTIVNI SUBORCI SE PRISJETILI POGINULOG BOJOVNIKA ANTE GAŠPARA

admin
1 0
Read Time:50 Second

 

Na Slipčićima pokraj Čitluka dana 7. svibnja 1992. godine svoj život je na oltar Domovine položio bojovnik Ante Gašpar. Njegovim suborcima sjećanja ne blijede.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježena je 32. obljetnica pogibije Anti Gašparu, a zatim u čitlučkom groblju Podadvor na posljednjem počivalištu Zdenka Prce, tadašnjeg zapovjednika PS Čitluk položen je vijenac i zapaljene svijeće.

Kao i svih ranijih godina dužno poštovanje odali su članovi njegove obitelji, suborci iz 4. gardijske brigade kao i suborci s područja općine Čitluk, izaslanstvo općine Čitluk te udruge proistekle iz Domovinskog rata iz Čitluka i Vrgorca.

U sklopu obilježavanja ove obljetnice položeni su vijenci i zapaljenje svijeće na spomen obilježjima stradavanja Ivice Parata, Nene Vučice i Vlade Gotovca, trojice članova 4. gardijske brigade koji su također stradali u obrani Brotnja od velikosrpskog agresora.

Sv. Misa zadušnica služena je u crkvi na Crkvinama – Tepčići. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uskoro kreće kampanja: SIP će danas raspisati lokalne izbore u BiH

Iz Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) Bosne i Hercegovine za danas je najavljena konferencija za novinare u Sarajevu posvećena raspisivanju i održavanju nadolazećih lokalnih izbora. Iz SIP-a BiH je 29. travnja najavljeno će na sljedećoj sjednici biti utvrđen datum održavanja lokalnih izbora za ovu godinu i organe vlasti za koje se […]

Pretplatite se