Kod muškarca (55) u stanu pronašli krokodila, majmuna i pitone

admin
0 0
Read Time:29 Second

Policija u Smederevu, u suradnji s Osnovnim javnim tužiteljstvo, kod pedesetpetogodišnjeg muškarca iz Smedereva otkrila je 15 egzotičnih životinja bez odgovarajuće dokumentacije, čime je, kako se osnovano sumnja, izvršio kazneno djelo uništenje, oštećenje, iznošenje iz inozemstva i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Inspektori kriminalističke policije su u njegovoj kući pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera “nilski varan”, guštera “savanski varan”, američkog krokodila, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna “marmozet”.

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, dok će protiv osumnjičenog kaznena prijava biti podnijeta Osnovnom javnom tužiteljstvu u redovnom postupku.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH danas dobiva novih 6,9 kilometara autoputa

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas će otvoriti novu dionicu autoputa (6,9 kilometara) na Koridoru 5C od Tarčina (južno od Sarajeva) do Bradine, uključujući i tunel Ivan. Bosna i Hercegovina trenutno u upotrebi ima manje od 200 kilometara autoputa. U Federaciji Bosne i Hercegovine 91 kilometar, i to […]

Pretplatite se