Zrinjski novom pobjedom na +6 ispred prvog pratitelja

admin
0 0
Read Time:37 Second

U utakmici 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Zrinjski je ostvario minimalnu, ali vrijednu pobjedu nad Slobodom u Tuzli rezultatom 1:0. Pobjednički pogodak za momčad iz Mostara postigao je Stefano Surdanović u 35. minuti, preciznim udarcem koji je ostavio domaćeg vratara bez šanse.

Dok je prvo poluvrijeme ponudilo uzbudljiviju igru, nastavak susreta bio je znatno slabijeg ritma. Zrinjski je nakon vodećeg pogotka kontrolirao igru.

Ova pobjeda dodatno je učvrstila Zrinjski na vrhu ljestvice s 28 bodova, dok se Sloboda nalazi na samom dnu sa samo dva osvojena boda, suočena s velikim izazovima u nastavku sezone.

U idućem kolu, Zrinjski će na domaćem terenu ugostiti momčad GOŠK-a, dok će Sloboda pokušati pronaći put do bodova na gostovanju kod Posušja.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Red Bullov akrobatski avio tim izveo prvi ikada obrnuti loop oko najvišeg željezničkog mosta u Europi

Češki akrobatski tim Flying Bulls ušao je u historiju zrakoplovstva tako što je prvi u svijetu izveo obrnuti grupni loop oko mosta Mala Rijeka u Crnoj Gori. Riječ je o najvišem željezničkom mostu u Europi, a ovim značajnim podvigom je tim u sjajnom stilu zaključio ovogodišnju sezonu. Piloti su izveli […]

Pretplatite se