HRVATSKO ISELJENIŠTVO POSLALO SNAŽNU PORUKU ZAJEDNIŠTVA IZ MEĐUGORJA

admin
0 0
Read Time:56 Second

 

Međugorje, mjesto mira, molitve i susreta u Božje ime. Mjesto gdje se 24. lipnja 1981. godine blažena djevica Marija ukazala šestero djece. Po jednodušnom svjedočanstvu vidjelaca Gospa preko njih prenosi vjernicima poruke mira, ljubavi, vjere, posta, molitve i obraćenja. Mjesto je ovo gdje vlada tolerancija, sklad i velika snaga koja može preobratiti ljude i svijet.

Iz godine u godinu sve je više hodočasnika koji u srcu Hercegovine pronalaze svoj mir i vjeru. Hrvati koji su se silom prilika morali iseliti iz svoje domovine dosljedno i hrabro drže do svoje vjere i pravih vrijednosti. Stoga su susrećući se na duhovnim obnovama došli na ideju na zajedničkom hodočašću u Međugorje, pokloniti se kraljici mira.

Prvo je ovo organizirano hodočašće hrvatskog iseljeništva u Međugorje. Oko 400 Hrvata hodočasnika s Njemačkim i Austrijskim adresama došlo je u Međugorje da očuvaju zajedništvo ma gdje bili.

Tijekom hodočašća hodočasnici su hodočastili na put Križevac i na brdo ukazanja blažene djevice Marije. Foto galerija:

Cijeli prilog pogledajte u nastavku:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poziv za registraciju birača za izbore za Europski parlament

Predsjednik Republike Hrvatske raspisao je izbore za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u nedjelju 9. lipnja 2024. od 7.00 do 19.00 sati. Pozivaju se svi državljani Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini da se prethodno […]

Pretplatite se