Booking.com će morati ispunjavati strože kriterije u EU

admin
0 0
Read Time:49 Second
Akt o digitalnim tržištima postavlja kriterije za određivanje nadzornika pristupa, uključujući veličinu tvrtke i njezinu prisutnost na tržištima EU.
Europska komisija je u ponedjeljak označila Booking.com kao “nadzornika pristupa”, dajući mu veće obveze prema zakonu o digitalnim uslugama. Također je pokrenula istragu o statusu društvene mreže X, ali nije označila X Ads i TikTok Ads kao nadzornike pristupa. Prema vlastitoj procjeni Booking.coma, ta platforma zadovoljava sve kriterije za imenovanje nadzornikom pristupa. Nadzornici pristupa su digitalne platforme i društvene mreže koje igraju ključnu ulogu u poslovanju između korisnika i potrošača, te imaju jaku poziciju na tržištu.
Akt o digitalnim tržištima postavlja kriterije za određivanje nadzornika pristupa, uključujući veličinu tvrtke i njezinu prisutnost na tržištima EU. Booking.com ima šest mjeseci da se uskladi s zahtjevima iz Akta. Komisija također provodi tržišnu istragu o X, koja tvrdi da nije važan nadzornik pristupa, te odlučuje da X Ads i TikTok Ads neće biti označeni kao nadzornici pristupa, priopćeno je iz ove institucije.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

25. Festival dječjeg teatra BiH: „Duvanjska trnoružica“ najbolja predstava u cjelini, Matea Bagarić najbolja ženska uloga

Završio je 25. Festival dječjeg teatra BiH, a stručni žiri kojega čine Mirza Bajramović, Tarik Džinić i Emir Ibrahimović donio je odluku o nagrađenim sudionicima festivala. Stručni žiri dodjeljuje pohvalu za Dramski studio JU Narodna biblioteka „Branko Radičević“ Derventa za aktualnost teme u predstavi „NPC Live“ i pohvalu za „ARS […]

Pretplatite se