Večer planinarskog društva “Orlova stina”

admin
0 0
Read Time:54 Second

Prošle večeri, u KIC-u je održana večer Planinarskog društva “Orlova stina”.

Predsjednik PD Orlova Stina i predsjednik Planinarskog saveza Herceg-Bosne Ante Vukadin obratio se nazočnima i predstavio ovo društvo počevši od samih njegovih početaka.

Istaknuo je i da ovo društvo ima jedan od najvrjednijih i najposjećenijih planinarskih domova u BiH.

Predstavljena je monografija Planinarskog saveza Herceg-Bosne “Kad čovjek postane planina” autora Željke Zlojo Martinović i Miroslava Blaža, koju je, budući da autori nisu bili nazočni, predstavila Lucijana Gudelj.

Knjigu “Dnevnik mladog planinara” koja je prvenstveno namjenjena školskoj djeci, predstavila je sama autorica, Ivana Džambas iz PD Kuk, Novi Travnik.

Dodijeljene su u tijeku večeri i zahvalnice i priznanja istaknutim članovima društva i brojnim suradnicima i udrugama.

Važno je spomenuti i da su članovi društva osvojili veliki Challenge 2000+ što znači popeti se na svih 78 vrhova preko 2000 m u BiH od kojih je jedan član i prvi osvojio ovaj izazov i u zimskim uvjetima.

Na posljetku su se svi nazočni premjestili u u galeriju KIC-a gdje su imali priliku vidjeti mnoge fotografije ovoga društva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Čelniku pokreta "Oslobođenje" zabranjen ulazak u BiH

Lider pokreta “Oslobođenje” Mlađan Đorđević priopćio je da mu danas nije dozvoljen ulazak u BiH na graničnom prelazu Skelani, uz obrazloženje da predstavlja prijetnju sigurnosti BiH, javnom poretku, javnom redu i miru. “Upravo sam vraćen s graničnog prijelaza Skelani. Nije mi dozvoljen ulazak u BiH zbog prijetnje sigurnosti, javnom poretku, […]

Pretplatite se