Policajci u ovoj županiji prvi će imati nove uniforme

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second
Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a prvi će dobiti nove policijske uniforme i to nakon što je grupa ponuđača iz Zenice dobila posao vrijedan 426.940 KM.

Nakon uspješno završene javne nabavke novih policijskih uniformi za MUP HBŽ-a, odlučeno je da će zeničke kompanije Shot i Zenko realizirati ovaj projekt u skladu s nedavno usvojenom Uredbom o jedinstvenoj policijskoj uniformi.

Nova Uredba definira izgled uniformi svih policijskih službenika na području Federacije Bosne i Hercegovine, a Zenko i Shot će isporučiti radne policijske uniforme vrijednosti 354.949 KM, uniforme za specijalnu policiju vrijednosti 58.250 KM, kao i poluduboke čizme vrijednosti 13.750 KM.

Javna nabavka je bila raspisana 22. siječnja, a MUP-u HBŽ-a su dostavljeni i uzorci uniformi s certifikatima institucija te su u ovoj županiji, kako je potvrđeno za Klix, obavljena i laboratorijska ispitivanja materijala u Zagrebu gdje je utvrđeno da zadovoljavaju tehničke zahtjeve.

Kompanije Zenko i Shot su izrazili zadovoljstvo uspješnim završetkom postupka javne nabavke, ističući važnost ovakvih projekata za lokalno gospodarstvo i sigurnost.

Nove uniforme će biti isporučene u predviđenom roku od 60 dana, te će time pripadnici MUP-a HBŽ-a biti među prvima koje će nositi nove, standardizirane uniforme.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hoće li umirovljenici u FBiH dobiti jednokratnu pomoć, povećanje mirovina...

Ministar nam je obećao da će u što kraćem roku zatražiti sastanak sa Kolegijem Vlade. Nekih bi pomaka moglo biti, međutim, rano je da govorim. Današnjim sastankom sam zadovoljan – kazao je Trakić. Izaslanstvo saveza udruženja umirovljenika Federacije BiH razgovaralo je o svojim zahtjevima donesenim na Skupštini Saveza u Sarajevu […]

Pretplatite se