U HERCEGOVINI BJEŽIMO OD VRUĆINA

admin
0 0
Read Time:38 Second

Poznato je kako se ljudi u Hercegovini obično bore s visokim temperaturama tokom ljeta, što je bio slučaj ovih dana, gdje su u pojedinim dijelovima temperature dosezale i do 40°C.

Mnogi koriste različite strategije kao što su boravak u hladu, posjete rijekama ili jezerima gdje se možete osvježiti i uživati u vodenim sportovima.

Tim PRO TV-a odlučio je provesti jedan takav dan u Čapljini gdje ih je srdačno ugostila obitelj Dodig koja uz rijeku Trebižat, provodi ove vruće ljetne dane, a kako je nestanak struje zahvatio cijelu regiju ovo je ujedno bila prilika za potpuno opuštanje, kako za djecu tako i za odrasle, jer svima nam je opće poznato kako je virtualni svijet postao glavna zabava.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Normalizirano opskrbljivanje električnom energijom u BiH

Do nestanka struje u Bosni i Hercegovini došlo je jučer u popodnevnim satima negdje iza 12:30 sati, a prve informacije koje su nadležni priopćili bilo je da je riječ o preopterećenju na mreži. “Utvrđuju se okolnosti ispada dijela Elektroenergetskog sustava (EES) BIH, koji se dogodio jučer, a prema prvim informacijama, […]

Pretplatite se