Krenulo anketiranje o prihodima i uvjetima života u BiH

admin
0 0
Read Time:53 Second
Od kraja svibnja do kraja srpnja provodi se anketiranje o prihodima i uvjetima života u BiH.

U skladu sa Programom i Planom provođenja statističkih istraživanja za 2024. anketirat će se domaćinstva/kućanstva na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Anketiranje domaćinstava/kućanstava na području Federacije BiH obavljaju akreditirani anketari koje angažira Federalni zavod za statistiku. Anketa o prihodima i uvjetima života u BiH 2024. provodi se u uzorkom izabranim domaćinstvima i kućanstvima na području vaše općine, navode iz FZS-a.

Prikupljat će se podaci o prihodima, siromaštvu, socijalnoj isključenosti, materijalnoj deprivaciji, socijalno-ekonomskim karakteristikama pojedinaca i uvjetima života koji će se koristiti za dobivanje glavnih socijalnih indikatora na razini Bosne i Hercegovine i entiteta.

Kako je istaknuto, prikupljeni podaci su službena tajna, koristit će se isključivo u statističke svrhe i bit će objavljeni samo kao zbirni podaci, a tajnost je zagarantirana Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao i kao i Zakonom o statistici u Federaciji BiH.

Iz Federalnog zavoda za statistiku su zamolili za punu suradnju tijekom provođenja ove vrlo značajne aktivnosti za Bosnu i Hercegovinu.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poziv na obuku ,,Komuniciranje o procesu europskih integracija”

U rasporedu i planu obuka drugog kvartala 2024. godine, Direkcija za europske integracije organizira obuku ,,Komuniciranje o procesu europskih integracija”, koja će se održati 5. lipnja 2024. godine u Livnu. Ova obuka naglasak stavlja na disperziranu komunikaciju o integraciji u EU, što je posao svih institucija i čimbenika u društvu. […]

Pretplatite se