Tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

admin
0 0
Read Time:54 Second
U organizaciji Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u nedjelju 9. lipnja održati će se
tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.
U organizaciji Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški, u nedjelju 9. lipnja održati će se tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.
Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 8 sati ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. U 9.30 sati planiran je polazak iz Čitluka s pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova.
Dalje se nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će u 11 sati biti sveta misa nakon koje će uslijediti blagoslov biciklista. Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu “Mandića jaz” koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet. Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za sve uzrasne kategorije.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UN predviđa da bi La Nina mogla dovesti do smanjenja temperatura ove godine

Povratak hladnijeg vremenskog fenomena La Nina ove godine trebao bi donekle pomoći u smanjenju temperatura nakon mjeseci globalnih rekordnih vrućina, objavila je u ponedjeljak meteorološka agencija Ujedinjenih naroda. Utjecaj će se vjerojatno osjetiti u sljedećih nekoliko mjeseci jer sve topliji vremenski fenomen El Nino, koji je potaknuo skok globalnih temperatura […]

Pretplatite se