UTRKA ZAVIČAJNE UDRUGE PODBILA

admin
0 0
Read Time:47 Second

U organizaciji Zavičajne udruge Podbila održana je treća cestovna utrka pod naslovom „Jedna župa – tri crkve“ a utrku u dužini od 10 kilometara. Član predsjedništva Zavičajne udruge Podbila Tomo Budimir je kazao da je utrka svake godine sve bolja i bolja, navodi kako je, kada su počeli utrku prije tri godine, bilo samo 12 trkača a ove godine 27. “Postajemo prepoznatljivi. Ova trka je ove godine ušla u program Atletskog saveza Bosne i Hercegovine kao službena utrka.”

Najbolji u muškoj konkurenciji je bio najbolji hrvatski trkač Ivan Dračar, iz Imotskog koji je na cilj je stigao za 35 minuta. Također, Ivan je od početka ove utrke prije tri godine, sve tri godine bio najbolji u Podbiloj.

Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila prošlogodišnja pobjednica Nataša Šustić.

Inače, utrku je podržalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske kroz projekt prekogranične suradnje Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sveučilište u Mostaru na svjetskoj rang-ljestvici

Sveučilište u Mostaru na najnovijoj Times Higher Education svjetskoj rang-ljestvici u najvažnijemu 17. cilju pozicionirano je od 201. do 300. mjesta od 2031 institucije te je time ostvarilo najznačajniji uspjeh Sveučilišta u Mostaru od svoga postojanja i nalazi se u društvu u društvu 3 posto najboljih sveučilišta svijeta. SUM je […]

Pretplatite se