Sveučilište u Mostaru na svjetskoj rang-ljestvici

admin
0 0
Read Time:49 Second

Sveučilište u Mostaru na najnovijoj Times Higher Education svjetskoj rang-ljestvici u najvažnijemu 17. cilju pozicionirano je od 201. do 300. mjesta od 2031 institucije te je time ostvarilo najznačajniji uspjeh Sveučilišta u Mostaru od svoga postojanja i nalazi se u društvu u društvu 3 posto najboljih sveučilišta svijeta. SUM je jedino pozicionirano javno sveučilište u Bosni i Hercegovini na Times Higher Education svjetskoj rang-ljestvici te je među vodećima u regiji.

Times Higher Education, ugledna međunarodna organizacija koja se bavi visokim obrazovanjem, na svojoj THE Impact Rankings ljestvici koja procjenjuje djelovanje sveučilišta u skladu s ciljevima održivoga razvoja Ujedinjenih Naroda, pozicionirala je Sveučilište u Mostaru u ukupnome poretku između 601. i 800. mjesta na svijetu od ukupno 1963 rangirane institucije, što je najveći uspjeh od osnutka do danas za ovu instituciju.

Izvrstan rezultat na THE rang-ljestvici reflektira napore Sveučilišta u Mostaru da valorizira dosadašnja postignuća, unaprijedi svoje obrazovne i istraživačke kapacitete te pridonese globalnim ciljevima održivoga razvoja, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PD: ORLOVA STINA Tradicionalni uspon na Zavelim, a u čast svetom Ivanu

U organizaciji Planinarsko-ekološkog društva “Zavelim” Roško Polje-Tomislavgrad, jučer je uspješno organiziran tradicionalni uspon na mitsku planinu Zavelim, a u čast svetom Ivanu. Na usponu su sudjelovali članovi 12 planinarskih društava iz BiH i Republike Nakon okupljanja na izvoru Močila planinari su se uputili  stazama uz Zavelim do njegovog vrha Kolakovac […]

Pretplatite se