Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske! Otkrio je to predsjednik HNS-a Marijan Kustić. “On je izbornik i ostat će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.
Komentirao je i sudbinu Luke Modrića u reprezentaciji. “Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio”, rekao je o Modriću. Ranije je odgovorio i na pitanje je li ispadanje u skupini na Euru neuspjeh. “Pa jest neuspjeh. Bio nam je cilj kvalificirati se na Europsko. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija”, rekao je Kustić.
Podsjetimo, Hrvatska je završila svoj put na Euru u Njemačkoj sa samo dva boda i trećim mjestom u skupini iza Španjolske, Italije, a ispred Albanije. Reprezentacija koja je dva puta u svojoj povijesti bila treća na svijetu, a prije šest godina igrala i finale SP-a, odigrala je rezultatski najgori turnir u svojoj povijesti, prenosi Index.hr.
Nikad ni jedna generacija Hrvatske koja se plasirala na neko veliko natjecanje (Hrvatska je preskočila samo Euro 2000. i SP 2010.) nije zabilježila gori plasman i lošiji bodovni saldo. Samo dva boda i gol-razliku 3:6 (-3).
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŽZH ima daleko najveći prihod po zaposleniku u FBiH

Županija Zapadnohercegovačka ima daleko najveći prihod po zaposleniku u Federaciji BiH. Prema podatcima iz 2022. godine koje je objavila Financijsko-informatička agencija (FIA) on je iznosio čak 26.592 KM. Podatak je fascinantan s obzirom da je za 147% viši od prosjeka. Inače, prosječna profitabilnost zaposlenih u FBiH iznosi 10.355 KM. Najmanji […]

Pretplatite se