Središnje izborno povjerenstvo danas potvrđuje rezultate Općih izbora

admin
0 0
Read Time:47 Second

Rok za potvrđivanje rezultata izbora je 2. studeni. Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine jučer nije održalo sjednicu na kojoj bi potvrdili rezultate s obzirom na to da čekaju prvo odluku Apelacijskog vijeća Suda BiH na žalbu koja se odnosi na ponavljanje izbora za predsjednika i potpredsjednike RS-a.

Izbori su održani točno prije mjesec, nakon čega je uslijedilo sporo brojanje glasova te ponovno brojanje glasova za određena biračka mjesta i jedan nivo u RS-u. Prije nekoliko dana objavljeni su i ti preliminarni rezultati za predsjednika RS-a, nakon čega ostane još konačno potvrđivanje rezultata.

Nakon pravosnažnosti odluka SIP-a BiH koje su trenutno predmet žalbi na Apelacijskom odjelu Suda BiH, planirano je da se održi sjednica Središnjeg izbornog povjerenstva BiH na kojoj bi rezultati bili potvrđeni.

Ukoliko Apelacijsko vijeće Suda BiH donese odluku o ponavljanju izbora u RS-u na nivo predsjednika, onda će rezultati biti potvrđeni za sve ostale razine osim te.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Disney rasplakao tisuće novom božićnom reklamom

DISNEY UK je objavio ovogodišnju blagdansku reklamu koja je dirnula tisuće gledatelja. Animirani crtić pod naslovom The Gift (Poklon) prati priču obitelji u koju stiže prinova. Najmlađa kći Ella na početku je ljuta na majku što se ne može družiti s njom kao nekad. Ella je sve nezadovoljnija kako se […]

Pretplatite se