Borilački spektakl u Čapljini

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Gradska sportska dvorana u Čapljini sinoć je bila domaćin trećeg po redu borilačkog spektakla “Čapljina fight night” kojemu je organizator Boksački klub “Kralj Tomislav” Čapljina.

Program je započeo nastupom Čapljinskih mažoretkinja a nakon njih publiku je pjesmom počastio Vinko Ćemeraš.

Borilački spektar započeo je borbom amaterskog boksa između domaćeg borca Josipa Pehara i Zadranina Mihovila Bogatića u kojoj je jednoglasnom odlukom  sudaca slavio Josip Pehar.

Nakon toga uslijedile su borbe u profesionalnom boksu.

Prvi od profesionalnih boksača u ring su ušli superteškaši Nikola Mrđa iz Prijedora i Danijal Alagić iz Bihaća. Meč je bio planiran na šest runda po tri minute ali pobjedu tehničkim nokautom u drugoj rundi odnio je borac iz Bihaća.

Ukupno je održano 11 mečeva od čega jedan u amaterskoj konkurenciji te 10 u profesionalnoj konkurenciji.

Medalje pobjednicima uručila je zastupnica u Skupštini HNŽ-a i zastupnica u Domu naroda Parlamentarne skupštine FBiH Iva Raguž te se zahvalila na pozivu a u završnoj riječi večeri ispred organizatora, profesionalni boksač i trener Boksačkog kluba “Kralj Tomislav” Čapljina Boško Mišić obećao je publici da se i do godine vidimo na još jednom velikom borilačkom spektaklu.

Više na linku ispod:

FOTO: “Čapljina fight night 3” priredio jedinstven borilački spektakl u našem gradu

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Španjolska osigurala plasman u četvrtfinale Eura u Njemačkoj.

Nogometna reprezentacija Španjolske je pobjedom protiv Gruzije rezultatom 4:1 osigurala plasman u četvrtfinale Eura u Njemačkoj. Španjolska je od starta krenula silovito te su se redala uzbuđenja ispred gola Gruzije koja je ipak stigla prva do vodstva. Nogometaš Manchester Cityja Rodri je preciznim udarcem sa dvadesetak metara pogodio mrežu gruzijskog […]

Pretplatite se