Španjolska osigurala plasman u četvrtfinale Eura u Njemačkoj.

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
Nogometna reprezentacija Španjolske je pobjedom protiv Gruzije rezultatom 4:1 osigurala plasman u četvrtfinale Eura u Njemačkoj.

Španjolska je od starta krenula silovito te su se redala uzbuđenja ispred gola Gruzije koja je ipak stigla prva do vodstva.

Nogometaš Manchester Cityja Rodri je preciznim udarcem sa dvadesetak metara pogodio mrežu gruzijskog golmana i donio izjednačenje.

Gol se provjeravao u VAR sobi jer je Alvaro Morata bio u nedozvoljenoj poziciji i smetao Mamardashviliju, no pogodak je priznat pa se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1.

U nastavku je prva zaprijetila Gruzija i to na nesvakidašnji način. Kvaratskhelia je pokušao s centra ugroziti Unai Simona, ali je njegov pokušaj otišao pored gola. U 51. minuti je pokušao Yamal iz slobodnjaka, ali je golman Gruzije obranio njegov udarac da bi u nastavku akcije mladi nogometaš Barcelone uposlio Fabiana Ruiza koji je pogodio glavom i donio vodstvo Španjolskoj.

Ipak, već u sljedećem napadu Španci postižu treći gol.

Fabian Ruiz je uposlio Williamsa koji se sjajnim driblingom oslobodio jednog gruzijskog igrača i majstorski pogodio mrežu golmana Gruzije. Do kraja je Španjolska postigla još jedan gol, a ovaj put se u listu strijelaca upisao i Dani Olmo te tako potvrdio pobjedu Crvene furije i plasman u četvrtfinale.

Tamo ih čeka selekcija Njemačke koja je pobijedila reprezentaciju Danske rezultatom 2:0.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bartol Šimunić imenovan za pročelnika Kabineta predsjednika Republike Hrvatske

Predsjednik Republike Zoran Milanović imenovao je Bartola Šimunića pročelnikom Kabineta predsjednika Republike Hrvatske. Odluka o imenovanju Bartola Šimunića pročelnikom Kabineta predsjednika Republike stupa na snagu u ponedjeljak, 1. srpnja 2024. godine.   Bartol Šimunić obnašao je dužnost pročelnika Kabineta predsjednika Republike od 2. travnja 2020. godine do 29. travnja 2023. […]

Pretplatite se