Tužni prizori: Okolicu Blidinja “krasi” smeće

admin
0 0
Read Time:51 Second
Fotografije sa Svinjače, okolice Blidinja, istovremeno bude i bijes i tugu. Unatoč nastojanjima za čistom prirodom često smo svjedoci ružnih prizora razbacanog smeća, a iz godine u godinu sve ga je više i više.

Odlagatelji su neumorni, vrlo vjerojatno se radi o dvije iste osobe. Na slikama možete vidjeti stare jutene vreće koje su se raspale i novih šest svježe bačenih. Drugi vjerojatno isti koji odlaže stare dijelove krova, oluke i oplate, staklenu vunu, sada je i namještaj. Tužno, nemam šta za reći, kazao je čitatelj portala Blidinje.net koji je fotografije zabilježio na Svinjači.

Brojnim zahvatima čovjek stalno ugrožava i zagađuje prirodu raznim otpadnim materijalima. Ilegalna odlagališta otpada ozbiljno prijete našem okolišu i mogu prouzročiti pogubne posljedice na uvjete života biljnog i životinjskog svijeta i ugroziti ljudsko zdravlje.

Često puta upućujemo apel kako se ne bi događali ovakvi prizori. Mi ćemo i dalje upozoravati u nadi da će ipak savjest proraditi onima koji ovim svojim postupcima zagađuju okolišpiše portal Blidinje.net.

www.jabuka.tv | Foto:Blidinje.net.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" Tomislavgrad

Večeras je u Kulturno informativnom centru održana Osnivačka skupština HKD Napredak. Za predsjednicu društva izabrana je Marija Pavković Baković. PROTV

Pretplatite se