Registracija za birače izvan BiH je besplatna

admin
0 0
Read Time:35 Second

Državljani BiH koji su u inozemstvu, ako se žele prijaviti da glasuju iz inozemstva, potrebno je da podnesu svoju prijavu za glasovanje izvan BiH na službenoj internetskoj stranici Središnjeg izbornog povjerenstva do 23. srpnja 2024. godine do 24 sata.

U sklopu utvrđenog plana aktivnosti na pripremi ovogodišnjih lokalnih izbora koji bi trebali biti održani 6. listopada vrši se i proces prijave za glasovanje iz inozemstva, no, prema svemu sudeći, ovu aktivnost nedavno je obilježila dezinformacija još uvijek nepoznatog izvora, a prema kojoj bi se prijava trebala plaćati.

Središnje izborno povjerenstvo BiH demantiralo je dezinformacije koje su se pojavile u javnosti da se registracija birača izvan Bosne i Hercegovine plaća te je jasno poručilo kako je registracija besplatna.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bizarna mobilna igrica zadaje posla HGSS-ovcima

Sve je više gubljenja u šumama i zbog mobilne igrice “Geocaching”. Skriveno virtualno blago traže i mladi i stari, a, nažalost, neki su zbog nje izgubili i život. “Sad smo u Drveniku pronašli tijelo strane državljanke u dobi 78 godina, čiji su nestanak prijavile njene prijateljice. Igrala je tu igricu, […]

Pretplatite se