Mostar dobiva kontejnere za doniranje odjevnih predmeta

admin
0 0
Read Time:54 Second

Ovakva mjesta za odlaganje odjeće i obuće, polovne ili nove, a očuvane, dobro su se pokazala u praksi i u samoj Bosni i Hercegovini, pa tako, na mjesečnoj razini se, na primjer, u Banjoj Luci sakupi više od pet tona odjeće za one kojima je to najpotrebnije.

Građani su, kada je u pitanju BiH, ovakvu praksu vidjeli još u Sarajevu, Tuzli, Brčkom i još nekoliko gradova, a sada je na redu i Mostar.

Jadranka Senkić, izvršna direktorica JP Komunalno Mostar, je objasnila da su u tijeku dogovori i nabavka vozila.

Trenutno, kontejneri za recikliranje koji se sada nalaze po gradu, kaže Senkić, nisu u nadležnosti JP Komunalno, jer su postavljeni i djeluju pod upravom privatne firme.

„Obećano nam je da će u devetom mjesecu doći vozilo, a pravimo plan raspodjelu kontejnera po gradu, jer za svaku lokaciju moramo imati dozvolu. Ništa ne možemo učiniti na svoju ruku, ne želimo žalbe, pa smo od ove godine krenuli s tim da urbanizam usvoji plan raspodjele kontejnera, kako bismo u rukama imali dozvole za svako mjesto gdje će biti postavljeni“, zaključila je Senkić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Rimac počinje graditi veliku tvornicu kod Zagreba

Rimčev Verne u suradnji s kompanijom VGP počinje s izgradnjom tvornice za velikoserijsku proizvodnju autonomnih električnih vozila, a tvornica će se nalaziti u Zagrebu, u Lučkom, u sklopu VGP Parka Zagreb, priopćili su u srijedu iz Vernea. Proizvodni pogon će za Verne izgraditi belgijska kompanija VGP kojoj je to prva […]

Pretplatite se