Požar na Fortici u Mostaru, ekipe vatrogasaca na terenu

admin
0 0
Read Time:34 Second

Oko 12 sati izbio je požar na brdu Fortica iznad Mostara, a vatra je zahvatila travu i nisko raslinje, dok širenju požara dodatno doprinosi snažan vjetar koji otežava napore vatrogasaca u obuzdavanju vatre.

Vatrogasne ekipe su zaprimile poziv oko 13 sati, kada su i reagirali na dojavu i krenuli u akciju gašenja, ali se suočavaju s izazovima na terenu.

Prema informacijama iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, na terenu se nalaze vatrogasne ekipe sa tri vozila i šest vatrogasaca.

Vatrogasne službe apeliraju danima unazad na građane da budu oprezni i odgovorni kako bi se spriječilo izbijanje novih požara, te podsjećaju na važnost prijavljivanja svih sumnjivih aktivnosti koje bi mogle dovesti do požara.

 

izvor: Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vida htio vratiti loptu golmanu pa zabio autogol

Kapetan AEK-a i bivši hrvatski reprezentativac Domagoj Vida zabio je autogol u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige protiv Inter Escalesa iz Andore. Hrvatski stoper je u 65. minuti imao čistu loptu koja je letjela prema njemu. Nikog od protivnika nije bilo blizu. Odlučio je vratiti loptu glavom svom vrataru, […]

Pretplatite se