Poraz Brišnika od Rivina (Stolac)

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Na prepunom Sportskom centru Stolac počelo je novo izdanje Lige Hercegovine.

Odigrane su utakmice pretkola a publika je vidjela mnoštvo lijepih poteza i golova, koje su režirali neki od najboljih hercegovačkih haklera.

 

Momčad Hutova (predstavnik Neuma) slavila je pobjedu protiv predstavnika Ljubuškog (5:0). Novi sudionik Lige Hercegovine pokazao je odličnu igru i zasluženo je prošao dalje. Za Hutovo su mreže tresli Leo Bogdanović x2, Luka Curić x2, te Antonio Noković, dok za momčad Stubica/Zvirići/Bijača nitko nije uspio zatresti mrežu.

U drugom susretu večeri predstavnik Stoca uvjerljivo je pobjedio, a tribine su s oduševljenjem pratile taj uspjeh. Sastav Rivina (Stolac) ugostio je Brišnik iz Tomislavgrada te je ostvario uvjerljivu pobjedu (7:1). Robert Stanković, Petar Stanković i Ivan Džakula zabili su po dva ga za Rivine dok je pogodak za momčad još zabio Josip Raguž. Tomislav Bagarić zabio je utješni gol za ekipu iz Tomislavgrada.

 

U stanci od dvije utakmice obavljeno je i svečano otvaranje, natjecanje je već prvog dana okupilo veliki broj gledatelja, a Liga Hercegovine idućih će se danima igrati u terminu od 20 i 21 sat.

Raspored za utorak, 23. kolovoza (parovi):

Par 3: Posušje – Grude – 20:00 sati
Par 4: Čapljina – Čitluk – 21:00 sati

Tekst Đaka City

protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stojan Sladoja je novi trener HNK Tomislav

Zlatko Čondrić više nije glavni trener HNK Tomislav. Odlučila je tako uprava Kluba koja je Čondriću zahvalila na dosadašnjem radu i zalaganju. Novi privremeni glavni trener je Stojan Sladoja. “Stojan je cijeli svoj život proveo u našem klubu kao igrač i kao trener. Želimo mu  svu sreću u novoj ulozi, […]

Pretplatite se