Von der Leyen dolazi u zemlje Zapadnog Balkana! Sastat će se i s Borjanom Krišto

admin
0 0
Read Time:51 Second

Ursula Von der Leyen, predsjednica Europske komisije, u nedjelju počinje posjet Zapadnom Balkanu.

Kako je navedeno, Von der Leyen će dužnosnicima zemalja Zapadnog Balkana predstaviti Plan rasta Europske unije za region. Kako navode iz Europske komisije, ovo će biti prilika da se razgovara o bilateralnoj suradnji.

Posjetupočinje u Sjevernoj Makedoniji gdje će se Von der Leyen sastati s predsjednikom Stevom Pendarovskim, a u ponedjeljak ujutro i s premijerom Dimitrom Kovačevskim.

Kasnije tijekom dana otputovat će u Prištinu, gdje će se sastati s predsjednicom Kosova Vjosom Osmani kao i premijerom Albinom Kurtijem.
U utorak ujutro boravit će u Podgorici gdje će se sastati s predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i premijerom Dritanom Abazovićem.

U popodnevnim satima Von der Lajen će otputovati u Beograd. Tamo će se sastati s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i s premijerkom Anom Brnabić.

Na kraju, u srijedu će se predsjednica Europske komisije sastati u Sarajevu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Osim toga, imat će sastanak s predsjedateljicom Vijeća ministara Borjanom Krišto.

Večernji.ba Foto: Reuters

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Livaja: Najvažnija je pobjeda

U Koprivnici je Torcida opet emotivno bodrila Hajdukovu momčad. A novoj pobjedu voljenog kluba nazdravit će posebno danas kada Hajdukova navijačka skupina slavi 73. rođendan. Za kišom okupanu Koprivnicu, Hajdukov dolazak bio je pravi sportski praznik. Ne čudi stoga da su ulaznice za susret Slavena Belupa i Hajduka prodane u […]

Pretplatite se