Preminula mlada hrvatska sportašica

admin
0 0
Read Time:45 Second
Hrvatska juniorska karatistica i članica Karate kluba Vinkovci Nika Brkić (2006. godište) preminula je u srijedu ujutro, objavio je Hrvatski karate savez.

Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatistica već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Sjećat ćemo je po njezinoj predanosti sportu i velikom srcu. Neka njezina duša pronađe mir, a njezina obitelj i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše misli su s vama u ovo teško vrijeme gubitka. Počivaj u miru, draga Nika, objavio je HKS na svome Facebook profilu.

Nika je u svom mladom životu iza sebe ostavila niz uspjeha u sportu koji je najviše voljela. Prije samo tri mjeseca, u rujnu 2023. godine godine osvojila je zlato na 21. karate Darfestu u Daruvaru u kategoriji do 53 kilograma, a 2018. godine postala je viceprvakinja države na Prvenstvu Hrvatske.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EU izdvaja bespovratna sredstva za nabavku traktora i strojeva

U okviru projekta EU4AGRI, koji financira Europska unija, objavljen je javni poziv vrijedan dva milijuna KM za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju. Putem tog javnog poziva, koji je objavljen 15. prosinca 2023., Europska unija će podržati poljoprivredna gospodarstva koja doprinose stabilizaciji i jačanju proizvodne konkurentnosti i povećanju razine […]

Pretplatite se