MLADI LIVNJAK OTVORIO KAMP I PRIVUKAO TURISTE IZ CIJELE EUROPE

admin
0 0
Read Time:43 Second
Mladi livnjak Bruno Konta, odlučuje iskoristiti prirodne potencijale rijeke Sturbe, te otvara prvi auto kamp u Hercegbosanskoj županiji, u koji dolaze turisti iz cijele Europe.
Kamp se nalazi u selu Držanlije pored Livna, gdje Bruno, na očevom imanju okreće novu stranicu u svom životu.
U početku se na ovom mjestu nalazila samo vikendica predviđena za zabavu sa prijateljima i obiteljska druženja, a prije godinu dana odlučuje se na ovaj pothvat i pretvara ovo mjesto u posao.
Bruno je inače bio zaposlen u jednoj građevinskoj firmi, te nam kazao kako se ne pronalazi u monotonom uredskom poslu i da mu je ovaj kamp ostvarenje snova, ideja, u koju je oduvijek vjerovao i nešto u čemu sigurno nije pogriješio.
Iako je, relativno fizički iscrpan ovaj posao, Bruno cijelodnevno sa osmijehom i zadovoljstvom provodi vrijeme sa svojim gostima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TRI LEGENDE HRVATSKE GLAZBE NAPRAVILE KONCERT ZA PAMĆENJE - IMOTSKI

Dugoočekivani koncert “Imotski ne zaboravi” na stadionu Gospin dolac, gdje su se slile gomile ljudi, zasigurno će se dugo pamtiti. Među prvim izvođačima na binu je izišao Dražen Zečić i publiku zagrijao svojim pjesmama “Hej sokole”, “Niko nema dva života”…, nakon kojega se kralj dijaspore, Mate Bulić, pobrinuo da svojim […]

Pretplatite se