“Zakucan” stadion u Imotskom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Gotovo tri sata više od 20 tisuća ljudi pjevalo je sa zvijezdom večeri.

Marko Perković Thompson u četvrtak je održao prvi samostalni koncert nakon pauze od dvije godine. Nastupio je na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Koncert je započeo nešto iza 21 sat, a okupljanje u gradu i ispred stadiona počelo je u popodnevnim satima.

Pjevač je u Imotskom prije dva dana nastupio sa Matom Bulićem i Draženom Zečićem, a na koncertu je bilo preko 25 tisuća posjetitelja.

„Hvala na toplom dočeku i pljesku. Prisjetio sam se onih toplih trenutaka prije nekoliko godina kada smo se družili. Vratili ste mi to i hvala vam na tome! Moram reći da ćemo dati sve od sebe da napravimo štimung kako smo nekada radili, a zato ste vi tu“, poručio je Thompson publici.

Moglo se primijetiti da je jako puno Thompsonovih obožavatelja stiglo i iz Bosne i Hercegovine, a jedan od njih, Ivan iz Mostara, rekao je da je konačno dočekao koncert Thompsona. “Napokon se i ovo dogodilo, neka svake godine ovakav koncert bude u Imotskom”, kratko je rekao za Dalmaciju Danas.

Tijekom sinoćnjeg koncerta Marko je pjevao svoje hitove, kako stare tako i nove, koje su izazvale delirij na stadionu.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Analitičari upozoravaju: Nova recesija u najavi

Veliki pad na svjetskim burzama i rast nezaposlenosti uznemirili su svjetsku javnost. Nakon Crnog ponedjeljka ekonomisti aktivno najavljuju recesiju u SAD-u. Problem svjetske sile svakako bi se prelio na ostatak planete, pa tako i na BiH. Svjetska financijska tržišta strahuju. Struka ukazuje na to da su na dosadašnje promjene, reakcije […]

Pretplatite se