Mate Rimac planira održati još jedno predstavljanje

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Nakon novog Bugattija i prototipa budućeg robotaksija, Mate Rimac održat će još jedno predstavljanje. Sve je obavijeno velom tajne, a na osnovu dostupnih informacija može se naslutiti da bi to moglo biti posebno izdanje Nevere.

Svjetski mediji proteklih dana nagađaju što će Mate Rimac uskoro predstaviti. Nakon Bugatti Tourbillona i prototipa robotaksija predstavljenih u lipnju, čini se da je na redu nova ili modificirana Rimac Nevera, prenosi Forbes.

To da je nekakvo predstavljanje u planu, nije upitno. Na stranicama kompanije postoji dio na kojem se prikazuje djelomična fotografija automobila iz ptičje perspektive. Svaki put kad je netko podijeli ili komentira na društvenim mrežama, fotografija dobiva nove piksele i postaje vidljivija. Nakon što je jedan developer-entuzijast pregledao kod navedene stranice, pronašao je potpunu fotografiju. Automobil na njoj izgleda poput blago modificirane Nevere. S obzirom na veliku sličnost s postojećim modelom, vjerojatno nije u pitanju potpuno nova verzija automobila.

Monterey Car Week idealan za predstavljanje noviteta

Analizirajući fotografiju CarBuzz pretpostavlja kako će predstavljeni automobil imati veću potisnu silu od klasične Nevere. To su zaključili na osnovu dodatnih ploča koje su dodane na stražnje krilo automobila. Na osnovu toga može se nagađati kako bi ovo izdanje Nevere moglo imati još bolje performanse od uobičajenog modela.

Što se trenutka predstavljanja tiče, mnogi vjeruju kako je Rimac za to odabrao Monterey Car Week 2024 koji će započeti 9. kolovoza u Montereyu i okolici u Kaliforniji. Na prošlogodišnjem događaju, Rimac je predstavio limitiranu verziju Nevere najavio rušenje brzinskog rekorda na Nürburgringu i omogućio test vožnje.

Svoj primjerak Nevere prošle je godine tamo preuzeo i kupac Jeff Miller koji živi u Kaliforniji. Čini se da Rimac grupa broj prodanih automobila pokušava povećati personalizacijom i posebnim izdanjima. Vrlo je vjerojatno da bi jedno takvo izdanje moglo biti predstavljeno sljedećih dana.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OTVOREN SPOMENIK BLAŽU KRALJEVIĆU I OSMORICI HOSOVACA

Komemorativnim skupom i svečanim otkrivanjem novoizgrađenog spomenika u mjestu Kruševo kod Mostara, obilježena je 32. godina od ubojstva generala i zapovjednika HOS-a za Hercegovinu – Blaža Kraljevića i njegovih osam vojnika. Program obilježavanja obljetnice započeo je sv. misom u župnoj crkvi sv. Ilije Proroka koju je predvodio župnik don Mato […]

Pretplatite se