Slovenija ostala bez finala u finišu susreta

admin
0 0
Read Time:41 Second
Danska je protiv Slovenije vodila od prve do posljednje minute, u pojedinim trenucima i sa šest razlike, no Slovenija je polako smanjivala zaostatak i minutu prije kraja stigla na samo gol zaostatka (30-31).
Danci su u idućem napadu izborili sedmerac kojeg Mikael Hansen nije realizirao i Slovenija je dobila 15 sekundi za moguće izjednačenje i produžetak. Aleks Vlah je zaustavljen prekršajem, Slovenci su tražili sedmerac, no suci su dosudili deveterac iz kojeg Borut Mačkovšek nije uspio zabiti s istekom vremena.
Dansku su do pobjede predvodili Magnus Landin Jacobsen sa šest, te Lukas Jorgensen i Mikkel Hansen sa po pet golova, dok su na slovenskoj strani najefikasniji bili Aleksa Vlah i Dean Bombač sa po sedam golova. Danska je do sada samo jednom osvojila olimpijsko zlato, 2016. u Rio de Janeiru, dok je u Tokiju bila druga.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stigao papir za glasačke listiće

Jučer je preko graničnog prijelaza u Bosanskom Brodu u Bosnu i Hercegovinu iz Slovenije transportiran papir za tiskanje glasačkih listića za Lokalne izbore u BiH koji će se održati 6. listopada 2024. godine, objavilo je Središnje izborno povjerenstvo. Papir za tiskanje glasačkih listića, raspoređen u četiri kamiona, je uz policijsku […]

Pretplatite se