UEFA kaznila Hajduk

admin
0 0
Read Time:39 Second

Zbog ponašanja navijača na gostujućim utakmicama protiv HB Torshavna i Ružomberoka u susretima 2. i 3. pretkola Konferencijske lige, Hajduk će na račun UEFA-e morati uplatiti čak 50 tisuća eura.

U obrazloženju kazne stoji:

– bacanje predmeta
– neredi na tribinama
– korištenje pirotehnike

Hajdukovi navijači su uz sve to, zaradili i uvjetnu kaznu u roku od dvije godine. UEFA je navela da ako se u tom roku ponove slični incidenti da će Hajdukovim navijačima biti zabranjena kupnja ulaznica za gostujuću europsku utakmicu.

Podsjetimo, Hajduk je u 2. pretkolu s ukupnih 2:0 izbacio HB Torshavn s Farskih otoka. U trećem pretkolu ih je iznenađujuće izbacio slovački Ružomberok koji je nakon 0:0 u Slovačkoj, slavio 1:0 na pobjedu i osigurao playoff. Tamo će igrati protiv armenskog Noaha, prenose Sportske novosti.

 

Tomislavcity TC

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Digitalna transformacija online umrežavanja kompanija Bosne i Hercegovine

Bizbook je interaktivna B2B poslovna platforma osnovana 2017 godine, te omogućava korisnicima da postavljaju ponude i potražnje svojih kompanija i direktno komuniciraju sa drugim kompanijama, istovremeno ističući pozitivne strane digitalizacije privrede Bosne i Hercegovine. Cilj Bizbook-a je povezati kompanije iz cijele BiH, pružajući korisnicima slobodu da sami kreiraju vlastito tržište. […]

Pretplatite se