Hercegovina se pobjedom oprostila od Lige prvaka

admin
0 0
Read Time:44 Second
MNK Hercegovina je u trećoj utakmici Lige prvaka igranoj u subotu u Kišinjevu pobijedila moldavski FC Clic Media rezultatom 4:2.

Momčad iz Širokog Brijega odlično je otvorila utakmicu i povela već u 2. minuti, a strijelac je bio Ante Ćorluka na asistenciju Ivana Ivankovića.

Domaćin je uzvratio u 8. minuti pogotkom Cristiana Obada, ali Hercegovina nakon 2 minute stiže do novog vodstva pogotkom Ivana Peke.

U 31. minuti domaćin izjednačava na 2:2 golom Cristiana Crasnova, ali Hercegovina odmah uzvraća. Strijelac je u 33. minuti bio Darko Ivanković na asistenciju sjajno raspoloženog Ćorluke koji već u 35. minuti zabija novi pogodak za konačnih 4:2.

Hercegovina je tako s 2 pobjede i jednim porazom osigurala 6 bodova i 2. mjesto u skupini te završava svoj put u Ligi prvaka.

Prvo mjesto i plasman u Glavnu rundu izborio je gruzijski prvak NV Georgians Tbilisi.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dinamo odbio ponudu Leedsa za Baturinu.

Zagrebački Dinamo je odlučio odbiti ponudu za Martina Baturinu vrijednu između 15 i 20 miliona eura te su tako dodatno pomjerili granicu postavljanja standarda uspješne transfer politike u regiji. Naime, Leeds je pokazao veliko interesovanje za 21-godišnjeg Splićanina te je poslao službeni upit Zagrepčanima uz pripremljen pozamašan novac kako bi […]

Pretplatite se