Dinamo ide po Ligu prvaka

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici pobijedili Qarabag s 3:0. Bila je to utakmica u kojoj su Modri mogli zabiti još tri gola, ali i primiti jednako. S velikom prednošću odlaze u Azerbajdžan gdje ih čeka uzvrat vrijedan Lige prvaka.

Sergej Jakirović ne bi trebao previše mijenjati u odnosu na Zagreb, štoviše, vjerojatno neće mijenjati ništa. Nevistić- Ristovski, Mmae, Cathrine, Gabriel- Sučić, Mišić- Pjaca, Baturina, Hoxha- Petković. Ako i dođe do promjena spominje samo jedan igrač.

Njegovo ime je Marko Rog.Protiv Gorice je kao kapetan krenuo od prve minute i odigrao odlično. 100 posto ulazi u svaki duel, odlične kretnje te čitanje igre je sve ono što je Dinamo znao što dobiva njegovim povratkom. Sada je u punoj spremi, a na to dodajmo i njegovo iskustvo nije ni čudo zašto baš Rog konkurira.

Prolaz jedina opcija

To bi značilo da bi iz prve trebao ispasti Petar Sučić, ali ponavljamo do toga će teško doći. Mladi veznjak je imao nešto slabiji ulazak u sezonu. Razlog je možda i priča o transferu u Como, ali protiv Qarabaga i protiv Gorice kada je ušao s klupe pokazao je koliko vrijedi. Sjajna lopta Pjaci protiv Qarabaga, a protiv Gorice nekoliko sjajno osvojenih lopti pokazatelj je da je sada na sto posto. Na koga god se odluči dojam je da Jakirović neće pogriješiti.

Za očekivati je i izlazak Petkovića pa se Cordbda priključi Kulenovića. Kolumbijac je ostavio dojam neumornog trkača i sjajnog tehničara i već sada pokazuje naznake da će biti odlično pojačanje. Zaključak je jednostavan. Jakirović u svakom trenutku zna koji mu igrač treba i odlično prepoznaje situaciju. Nadajmo se da će u Qarabagu sve proći bez drame i da će se slaviti povratak među elitu.

Joško Jeličić je komentirao pobjedu Dinama nad Qarabagom

Gledao sam utakmicu uživo i nisam dugo vidio da je netko toliko dominirao protiv Dinama na Maksimiru kao Qarabag. Često je Jakirović, kojem je nadimak Profa, bio osporavan. Međutim, ova pobjeda je njegov doktorat. Ulaskom Bernauera, odnosno prelaskom na tri stopera i igrom s drugim napadačem, riješio je problem tih međuprostora. Sačekao je nervozne igrače Qarabaga, koji su htjeli, jer su osjetili da mogu i izjednačiti. Ali ulaskom Kulenovića riješio je problem i pobjeda je mogla biti i uvjerljivija – rekao je Jeličić pa dodao:

– Ponavljam, Qarabag ima jako puno dobrih stranaca, tako dobro su duplirali po bokovima, ulazili u prostor, Hoxha i Pjaca su ‘izdušili‘, nisu mogli to pratiti. Ta momčad ima intenzitet, ima odličnu tehniku, uigrana je, igra jako brzo. Dinamo će morati biti maksimalno fokusiran i koncentriran od prve minute. Svi se sjećamo pouke iz utakmica protiv Sparte i PAOK-a. Dinamo klima gore možda neće ni smetati jako, jer ima odličan rezultat, siguran sam da će Jakir dobro posložiti ekipu i da će Dinamo ući u Ligu prvaka, što je nevjerojatna stvar za Dinamo, našu državu, ali i sve naše klubove.

Hercegovački portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U najavi nova poskupljenja hrane

U Bosni i Hercegovini radnici odavno ne mogu živjeti od prosječne, a posebno od minimalne plaće. Iz sindikata su u proteklom razdoblju upozoravali da radnici ne mogu zaraditi novca onoliko koliko im je potrebno za normalan život mjesec dana. Mala primanja i vrtoglavi rast cijena proizvode sve više siromašnih, a […]

Pretplatite se