Nestašica Plazma keksa

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
Na policama prodavaonica u Hercegovini u posljednje vrijeme nemoguće je pronaći čuveni Plazma keks.

Vlada nestašica omiljenog keksa brojnih generacija, a pronalazak jedne kutije na polici postalo je lutrija.

Razlog nestašice je požar koji je krajem lipnja zahvatio tvornicu tvrtke Bambi u Požarevcu gdje se proizvodi Plazma keks. Smanjena je proizvodnja te trenutačni kapacitet proizvodnog pogona ne može zadovoljiti potrebe tržišta.

Kako smo primijetili na brojnim prodajnim mjestima u Hercegovini, na zalihama još samo mljevenog Plazma keksa, a pitanje je vremena kada će se i te zalihe potrošiti.

Direktor tvrtke Bambi Dragan Stajković kaže da traže rješenja da se što prije vrate u puni kapacitet.

Zbog štete uzrokovane požarom koji je krajem lipnja ove godine zahvatio tvornicu Bambi u Požarevcu, dinamika proizvodnje morala je biti prilagođena raspoloživim kapacitetima, zbog čega Plazma i drugi brendovi neće biti kontinuirano prisutni na policama prodavaonica kao što je do sada bio slučaj, priopćeno je iz ove tvornice.

Dodaje se da je proizvodnja ponovno pokrenuta, ali smanjenim kapacitetima. Radovi na sanaciji i obnovi proizvodnih linija koje su oštećene uvelike su u tijeku, a iz kompanije je najavljeno i investiranje u izgradnju i proširenje kapaciteta tvornice.

Nema preciznih informacija o tome kada će se redovna proizvodnja Bambi proizvoda vratiti i koliko dugo Plazme neće biti u prodavaonicama.

U Požarevcu trenutno radi samo manji dio proizvodnog pogona koji nije bio zahvaćen požarom. Proizvodnja će ponovno dostići puni kapacitet, kada bude završena sanacija i obnova proizvodnih linija koje su u tijeku, zaključuju iz tvrtke.

Inače, brend plazma pojavio se na tržištu krajem 60-ih godina prošlog stoljeća.

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PVJ MOSTAR: 'Zaista ne znamo što više napisati...'

Profesionalna vatrogasna jedinica iz Mostara na svom Facebook profilu objavila je da je požar na Fortici trenutačno ugašen, no i dali su svoj osvrt na ponavljajuće požare. “Ponovno požar na Fortici! Zaista ne znamo što više napisati i kako utjecati da se ovo ne ponavlja. Nadljudskim naporima PVJ Mostar – […]

Pretplatite se