KVALIFIKACIJE ZA SP 2026: Panika među Brazilcima

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second
Jedini pogodak za autsajdera, reprezentaciju Paragvaja zabio je veznjak Diego Gomez u 19. minuti susreta. Seleção, koji je doživio četvrti poraz u ovim kvalifikacijama, pao je na petu poziciju na ljestvicu s deset bodova.
Ima samo jedan bod više od Paragvaja, koji se popeo na sedmo mjesto i plasirao se u play-off. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu 10. listopada, Brazil će u Santiagu odmjeriti snage s Čileom, dok Paragvajci putuju u Ekvador.
Brazilska javnost u strahu Brazilska javnost jako se boji da će ostati bez Svjetskog prvenstva, ali njihov izbornik umiruje ljubitelje nogometa. “Plasman? Ne brinite. Zapamtite ove riječi, slobodno ih citirajte i držite me odgovornim. Mi ćemo igrati finale Svjetskog prvenstva. Da, bit ćemo u finalu 2026. godine, sigurno”, poručio je Dorival Junior.
Kolumbija se osvetila Argentini za poraz u finalu Copa Américe pobijedivši aktualnog kontinentalnog i svjetskog prvaka s 2:1. Golove za Kolumbiju zabio je James Rodriguez u 25. minuti i u 60. s bijele točke, dok je jedini pogodak za Argentinu postigao Nicolas Gonzalez u 49. minuti.
Argentini je to drugi poraz u ovim kvalifikacijama, nakon neuspjeha (0:2) proti Urugvaja, ali i dalje je prva na ljestvici s 18 bodova. Kolumbija je druga sa 16 bodova, a Urugvaj treći s 14 bodova. Prvih šest u južnoameričkim kvalifikacijama izborit će plasman za Svjetsko prvenstvo 2026., dok će sedmi u repasaž.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MAJSTOR ZA GUSLE IZ RAME

Rijetki su oni koji i dalje čuvaju guslarsku tradiciju u našim krajevima, a još rjeđi oni koji se bave izradom ovog tradicionalnog instrumenta na kojemu je opjevana povijest Hrvata. Samouki majstor Ivan Franjušić, svojim vještim rukama već trinaest godina bavi se izradom gusala, a sve je kaže krenulo na ideju […]

Pretplatite se