Tunel i most Hercegovina otvoreni: Cijene putarine na novoj dionici

admin
0 0
Read Time:44 Second

Proteklog tjedna u BiH je svečano otvoren tunel i most Hercegovina na koridoru Vc.

Donosimo cijene putarina na novoj dionici autoceste u Hercegovini.

Tako će vozači koji se uključe kod Zvirovića za putarinu izdvojiti 1 KM, što je smanjenje od 0,20 feninga u odnosu na prijašnjih 1,20 KM.

Na novootvorenih 11,7 kilometara autoceste,  koja uključuje most iznad Neretve kod Počitelja i tunel Hercegovina, putarina do GP Bijača iznosi 2,20 KM.

Nove cijene stupile su na snagu otvaranjem ove dionice, koja je dio koridora 5C i povezuje BiH s hrvatskom autocestom A1.

Ovaj potez potiče veći promet na autocesti i olakšava putovanje prema ključnim prometnim čvorištima u regiji, uključujući Luku Ploče u Hrvatskoj.

Otvaranje novih kilometara autoceste važno je za gospodarski razvoj i bolju prometnu povezanost, ali i za smanjenje gužvi na lokalnim cestama kroz Čapljinu što dodatno pridonosi sigurnosti i udobnosti vozača.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Za Miss Federacije BiH natječe se 30 djevojaka

Na području cijele Bosne i Hercegovine održavaju se kvalifikacije izbora “Miss BiH za Miss svijeta”, a izbor “Miss Federacije 2024.” održat će se 22. rujna u Živinicama (Bosanski kulturni centar). Kako je najavljeno, 30 djevojaka iz cijele Federacije BiH natječe se za titulu “Miss Federacije BiH” i plasman u veliko […]

Pretplatite se